Referenties

 

Herma is een zeer betrokken en deskundige remedial teacher. Zij heeft onze zoon van 16 (4 VWO) op uitstekende wijze geholpen met het zich eigen maken van leerstrategieën die hij kan gebruiken bij het bestuderen van grote stukken tekst (bijvoorbeeld bij aardrijkskunde en Engels). Fijn is ook de mail die Herma telkens aan onze zoon en ons stuurde met een
uitgebreid overzicht van wat er die keer was behandeld en met een aantal nuttige tips/opdrachten. Herma heeft hem geleerd om op een andere, proactieve manier naar informatie te kijken en daar heeft hij veel baat bij!

Leoni Westerhof

Herma heeft onze zoon gedurende twee jaar intensief begeleid op het gebied van Nederlands en Engels. Onze zoon heeft ernstige dyslexie waardoor talen leren voor hem erg moeilijk is. Op school ligt het tempo hoog en is er geen ruimte voor herhaling of het zoeken naar een leerstrategie op maat. Juist die twee zaken heeft Herma met hem gedaan: herhalen en de manier zoeken die bij hem past zodat de stof wel beklijft. Elke les wordt nauwgezet voorbereid en achteraf wordt er verslag gedaan aan ons en aan onze zoon. Waar nodig is er afgestemd met school zo dat aanpak bij Herma en op school synchroon lopen.

Door de aanpak op maat van Herma Beukers, heeft Simon achterstanden in kunnen halen, plezier gehouden in school en in de talen en kan hij doorgaan op het schoolniveau dat hij graag wil. Wij zijn heel erg blij dat we bij Herma terecht zijn gekomen en haar dankbaar voor haar persoonsgerichte aanpak. Simon heeft  op een heel plezierige manier heel veel geleerd. Dankjewel!

Anneke (moeder van Simon, 16 jaar)

Herma Beukers is een zeer gemotiveerde RT-er. Zij is erg geïnteresseerd in het totale functioneren van een leerling en stelt dan ook prijs op goed contact met het kind èn de ouders. Inhoudelijk is zij zeer zorgvuldig en blijft zij zich ontwikkelen. Zo is zij ook deskundige op het gebied van dyscalculie. Onze dochter van 14 jaar heeft van haar inzet en professionaliteit kunnen profiteren en is duidelijk vooruit gegaan in haar cijfermatige begrip.

Liesbeth Meijer, Bilthoven

Herma heeft mij bijles gegeven in het vak Frans. De uitleg van de grammatica was erg fijn en ook leerde Herma mij hoe ik het beste de woorden, zinnen en grammatica kon leren. Op het moment dat wiskunde, Nederlands of Engels niet zo goed gingen, heeft ze me daar ook mee geholpen. Het was fijn dat Herma mij in verschillende vakken kon helpen.

Leerling HNL, 15 jaar

Ik heb het erg gewaardeerd, dat Herma mijn zoon zo goed begeleid heeft. Meedenken, motiveren, (aan)leren, geduld hebben en duidelijke uitleg hebben ervoor gezorgd dat mijn zoon  de tools heeft om zelf nu te weten hoe hij de leerstof het beste kan aanpakken.

Jacqueline

Complimenten voor Herma Beukers van Studie-aRT voor de manier waarop ze onze 16 -jarige dochter de afgelopen twee maanden Franse bijles heeft gegeven. Met rust, structuur en een aanpak op maat. Zo is onze dochter niet alleen in korte tijd (een uur bijles per week gedurende twee maanden) bijgespijkerd in de Franse taal, ook haar studievaardigheden zijn enorm verbeterd!

Liesbeth de Groot, Den Dolder

 

Ik heb ongeveer één hele periode RT gehad voor Engels. Dat beviel mij erg goed. En daarom heb ik Herma ook voor Nederlands en geschiedenis gevraagd of ze me daarmee ook een keertje wilde helpen.

Ik vond het erg fijn dat ze na iedere les de volgende week ging vragen waar we het de vorige keer over hadden gehad. Dan ga je goed nadenken en dan leer je het nog beter (in mijn geval).

En Herma stuurde na elke les even een mailtje waarin stond wat we hadden gedaan, wat goed was en het huiswerk voor de volgende week (wat je maar zelden kreeg, dat er huiswerk werd opgegeven).

En je kon natuurlijk altijd een vraag stellen. Herma zei altijd: “Vragen zijn niet dom”.

Herma leert je:

  • een samenvatting maken,
  • handige ezelsbruggetjes,
  • mindmaps maken,
  • uitleg geven.

Voor mij hebben al die dingetjes geholpen. Ik zou eerst naar VMBO 3 gaan, maar dankzij haar hulp ga ik nu naar HAVO 3.

Féline, Bilthoven

 

Herma heeft mij geholpen met rekenen. Daar ben ik erg blij mee. Herma is heel leuk om mee te werken. Ze legt alles goed en duidelijk uit. Als je dan iets verkeerd doet, wordt ze niet boos en ze heeft veel geduld. Verder heeft Herma veel bladen om te oefenen en weet ze veel websites waar je leuk en nuttig kan oefenen. Mijn rekenen is echt vooruit gegaan.

Stien,

Leerling groep 8, Maartensdijk

 

Ik wilde je nog even bedanken voor de fijne samenwerking het vorige jaar. Ik heb Kathy echt zien groeien. Wie weet, tot de volgende keer.

Groetjes,

Anneke Tolsma,

leerkracht groep 8, Den Dolder

 

Herma heeft mij geholpen met de vakken Frans, rekenen en wiskunde.

Bij Frans vond ik vooral de grammatica erg moeilijk.
Herma heeft mij dit elke keer rustig uitgelegd. Ook gaf ze me tips over
hoe ik het beste kon leren.

Rekenen had ik al heel lang veel moeite mee. Daarom moest ik steeds dingen
opnieuw herhalen. 4 jaar lang heb ik hulp gekregen van Herma hiervoor.
Ze had allemaal handige boeken en spullen om mij hierbij te helpen.
Uiteindelijk heb ik ook dankzij haar mijn rekentoets kunnen halen.

Wiskunde vond ik het allermoeilijkste. Ook hier heeft Herma me 4 jaar lang
mee geholpen. Het zal nooit mijn beste vak worden maar dankzij Herma heb
ik het toch gehaald!

Na de les stuurde Herma altijd een mailtje met daarin wat we die keer
hadden gedaan, en eventueel nog wat oefeningen voor thuis.

Zonder Herma was het mij nooit gelukt om te slagen voor mijn VMBO TL!

Giorgina